söndag 29 april 2012

Loppis








Jodå det blev lite handlat på loppisen igår.Jag hade tänkt hålla hårt i börsen men det gick ju inget vidare :) 

På den här loppisen(som är ganska stor) finns det ju huuuur mycket fint som helst !! Det var alltså omöjligt,nästintill ialla fall,att låta bli att låta något följa med därifrån.Många gånger som man får tänka till både en och två gånger...
När det kommer till gammalt porslin måste jag verkligen övertala mig själv att jag har så det räcker,det finns ingen plats !! :P

Men en stor korg blev det som nu får innehålla alla plädar,blev riktigt nöjd över den! En liten korg som jag kan förvara inredningstidningar i.Den står nu på ett litet "bord" mellan sofforna ,lagomt till hands när man blir lite inspirationssugen. 
Tills sist,en liten söt paradhanddukshängare som ska få bli vit såklart. Vart jag ska ha den vet jag inte än,men det lär ju lösa sig :)


Ha nu en skön söndag!

fredag 27 april 2012

Trevlig helg







Inget nytt vad gäller inredning,inget nytt projekt på g heller så det får bli några detaljbilder som jag hittade i bildmappen.


Fredag och helgen väntar runt hörnet.För min del innebär det ledig helg och det känns ju skönt såklart,hoppas bara att det blir lite sol och värme.

Som jag skrev i förra inlägget har jag köpt mig en fin iPhone! Under veckan har jag fått det nya sim-kortet så jag kunde börja använda den.Till min förvåning har det gått väldigt bra att lära sig den även om jag inte kollat på riktigt allt än,hade ju inbillat mig att den skulle vara väldans invecklad med alla sina finesser. 

Men måste ju bara säga att jag är super nöjd med min nya bästis! :D

Idag blir det lite städning här hemma så det känns rent och fräscht inför helgen.Handlingen är avklarad,skönt att slippa springa runt och trängas med alla andra helghandlare!
Ikväll blir det hemgjord pizza och lite rötjut!

Imorgon blir det en liten tripp till en fin loppis ute på landet,en bit utanför stan.För min del blir det till att hålla hårt i börsen efter veckans iPhoneinköp,men det är ju skoj att bara titta på alla fina saker....eller??? ;)


Ha en trevlig helg!

måndag 23 april 2012

Ny bästis!




I helgen dog min kära mobiltelefon! Den bara lade av och där stod jag med en död mobil och kände mig otroligt handikappad. Tänk vad beroende man är av en teknisk pryl! Lite skrämmande är det allt...
Den hade ialla fall varit mig trogen i ca 4 år så den hade väl gjort sitt och kunde med gott samvete kila vidare så att säga.

Jag blev med andra ord tvungen att se mig om efter en nya vän A.S.A.P så idag blev jag en glad ägare av en fin iphone! Men oj vad mycket det finns att lära sig på den,jag säger då det vad utvecklingen i den tekniska världen har gått framåt och jag absolut inte hängt med! Men spännande ska det ialla fall bli och se vilka möjligheter som följer med den!

Lite tur hade jag också måste jag erkänna eftersom det var den sista i lagret och med rätt färg dessutom! Lycka! Nu väntar jag bara på det nya sim-kortet som jag måste ha för att kunna använda den.

Fortsättning följer alltså...

tisdag 17 april 2012

Tråk-tisdag




Jahapp,man kliver upp till snö och kyla,knappt en plusgrad på termometern...Det känns ju en smula tråkigt måste jag säga.Aprilväder lever verkligen upp till sitt rykte.Att ta en repris på gårdagens promenad känns inte så upplyftande.

Nåja,nog om det,blir så gnälligt tycker jag :) Det blir ju faktiskt bättre tids nog!

Dags att göra ett ryck här hemma!

Ha en bra "tråk-tisdag" ;)

lördag 14 april 2012

Blomster å sötaste hjärtat





Ljuvligaste färgen! Kunde inte låta bli dom här sötnosarna,självklart blev det vita också :)




Ett sött hjärta fick hoppa ner i korgen på Dollar store. Som sagt,där kan man verkligen hitta fina saker emellan åt. Jag som bara äääälskar hjärtan !!







Lite somrigt blev det allt med pelargonerna,men det piggar ju bara upp. I väntan på att sättas ut får dom stå lite här och där och påminna om att sommaren faktiskt kommer snart...

Trevlig helg!

torsdag 12 april 2012

Hjälp :)



Ikväll ber jag om lite hjälp...


Är med och tävlar om Norrlandsbilden på Norrmejerier. Gå in och gilla min fina bild på en söt grön opel a´la 73,Lilla Grön :)

Pretty please!!

Det var en höstdag då det blev en roadtrip mellan Kiruna och Riksgränsen,en väldigt blåsig höstdag och jag trodde att bilen skulle blåsa av vägen.Men vi kom fram ialla fall.Bilden är tagen med mobil vid Abisko.

Nåja,jag vet att jag inte kommer att vinna men tanken på att se Lilla Grön på ett mjölkpaket hade varit jäääkligt roligt :P



onsdag 11 april 2012

Rock n roll vin


Rock n roll vin :)

Trött trött trött.... Så kan man nog sammanfatta det hela. Inspirationen går på lågvarv just nu men förhoppningsvis kommer den åter snart.
Ute ligger en tjock dimma och det är bara ruggigt och tråkigt och känns inte alls inbjudande till en prommis som jag ändå hade tänkt ta idag.

Idag blir det en bild på något som är allt annat än inredning...Fast på sätt å vis kanske är det de ändå? Flaskorna ligger i ett vinställ och blir ju faktiskt en snygg inredningsdetalj.
För en sann rocker som jag så är det ju jätte skoj att kunna ha hela rockeliten i vinstället,för det är det jag siktar på och det finns ju några till flaskor som jag måste få tag på.

Nu ska jag mumsa en tunna kaffe och favoritchokladen med lakrits i ! :)

Ha en bra onsdag!

torsdag 5 april 2012

Gå-bort-presenter




Skärtorsdag idag då...Kvasten är pimpad och trimmad så jag kan åka "räserkvast" till Blåkulla ikväll ;)

På förmiddagen blev det lite pyssel i form av två tyghjärtan.Dom blev lagom "påskiga och våriga" tycker jag. Tanken är att dom ska bli gå-bort-presenter nu i påsk istället för blommor.Lite mer personliga och sen är det ju så roligt att pyssla också.Hoppas dom blir uppskattade :)


Ha en fin påsk nu!

Kram Linda

onsdag 4 april 2012

Onsdag


Morgonens frukost,mums!




Påskäggen som jag pysslade för några år sedan har fått komma fram.Ska jag vara ärlig är dom faktiskt det enda påskgrejerna som är framme...Hade ju tänkt fixa ris med några vita fjädrar också,men har man katter så brukar det inte få vara i fred för små tassar... :)




En söt påsklilja i en kruka efter mormor.Älskar färgen på den ! Precis som mormors gröna vas som jag brukar ha rosor i är den här krukan en favorit. Den har under vintern stått på hyllan i köket men nu när det är vårtider tycker jag den passar att ha framme.Kan tänka mig den med en pelargon i till sommaren,allra helst en ljuv Mårbacka. Eftersom många av mina pelargoner dog i vintras måste jag inhandla några nya,längtar tills det är dags! Det blir vita såklart men funderar på några ljusrosa också till köket.

Trevlig onsdag!

tisdag 3 april 2012

12 år


12 år av saknad. Älskade Pappa !

Växer så det knakar


Basilikan sådde jag i stora konservburkar


Prydnadspumpan har växt fort ! Det ska bli spännande att se hur det går med den :)


Solros


Nejlika


Krasse


Mina övervintrade pelargoner.Det var många som inte klarade sig :(


Jag ser det snöar... Jodå,det har kommit en del snö senaste dagarna och nätterna har varit riktigt kalla.Just nu kommer det vitt från himlen och kvicksilvret ligger på +3.Våren kom visst av sig tror jag.Tur att snön försvinner på en gång.

Dom små fröna jag sådde för en vecka sedan har grott och fort har det gått! För varje dag som går kan man se hur dom har växt på sig.Längtar till den dagen då allt kan sättas ut :)