onsdag 20 juni 2012

Sommarkök

                             








Tog bilder i köket igår kväll,lite kvällssol kikade in så jag passade på. Vill ha det ljust och luftigt eftersom det är ganska litet där. En helt vanlig kökshandduk får agera duk,gillar det blåvita mönstret.Några röda detaljer vill jag också ha,kissarna har fått rött och prickigt på matplatsen :) Basilikan frodas i konservburkarna,dom doftar ju såå gott ! 


Nää,dags att återgå till fönsterputsningen... Ättika och lite diskmedel i vatten gör susen,även för en som hatar att putsa fönster :) 



tisdag 19 juni 2012

Saknad...




Det är snart en månad sedan du blev en fin ängel men saknaden är fortfarande lika stor,älskade lilla Hjärtat !









Harmoniskt





Kikade i några bildmappar och hittade dom här. Känner ett lugn med dom på något sätt och det är just det jag eftersträvar här hemma,lugn och harmoni. Det är ju i hemmet som vi vilar och återhämtar oss efter en stressig dag på jobbet t.ex. En fristad.

När solen inte syns för alla molnen






...och man önskade att man kunde få sola lite och få färg på dom bleka benen,då får man hitta på något annat...Kanske ta en fika på balkongen med bästaste sällskapet mitt emot :)  Jo man kan även hitta på sådana där lite tråkigare saker också,som att städa... 

lördag 16 juni 2012

Tillbaka






Jahapp,de blev visst en lång bloggpaus helt plötsligt... Men det är väl så att inspirationen går upp å ner,så sista tiden har den alltså varit mest på ner. Hoppas att den är tillbaka nu. Efter ett tips från en arbetskollega (tack A ;) blev det en sväng på loppis idag och lite tur hade jag allt när jag kom över dom små söta faten till tepåsar,det var dom två sista :) En söt liten potta med jordgubbar på till mamsen fick också följa med i korgen,skoj att hon blev så glad över den.Vet ju att hon älskar porslin med jordgubbar på.Den vita skålen hittade jag på Dollarstore för några dagar sen för en tia ! Lagom stor var den också. 

Två pass kvar nu då sen SEMESTER !! :)


Trevlig helg!