tisdag 20 augusti 2013

Kväll



Tänkte bara önska en trevlig tisdagskväll !

Här är ljusen tända och även en å annan lampa.Har faktiskt saknat lite att tända lamporna här hemma,tycker det blir så mycket mysigare då :) Men med den årstid som vi har framför oss lär dom tändas allt oftare och allt tidigare om kvällarna.

Nog om det,nu är det dags för ett välbehövligt fotbad.Fossingarna behöver omvårdad ! :)

Kram Linda


måndag 19 augusti 2013

Sensommar


På hyllan i vardagsrummet just nu. Plockat in lite malwa från balkongen och satt i buren.



Den fina och otroligt välbevarade pottan tillsammans med baljan i samma färg är ett av helgens ladugårdsfynd ! Tänk att man kan hitta så fina saker i en lada :)



Vackra blommor i en kanna blir en färgklick i köket !


Hej måndag !

Denna veckan började med riktigt fint sensommar väder med värmande sol ! Mornarna är svala med fuktig höstluft så som det bör den här tiden på året. Vi har passerat halvvägs in i augusti och tankarna börjar snurra kring höstpynt här hemma.Ute på balkongen har jag så smått börjat rensat bort gamla blommor som gjort sitt den här sommaren.Det om något är väl ett hösttecken tycker jag.

Har tagit hem ett par konservburkar stl xxxxl som jag funderar på att plantera ljung i framöver där ute på balkongbordet. Lite mysigt är det allt med hösten samtidigt som jag känner lite vemod,så blir det alltid varje år.Konstigt det där !

Ha en fin kväll !

söndag 18 augusti 2013

Höstfeelings och loppisfynd


Dom här sötisarna låg nerpackade i lådor i en ladugård innan jag fick dom ! Nu har dom fått bli ljuslyktor,passande nu när det går mot höst :)



Igår det blev det en loppistur bl.a till Kyrkdal. Oj oj vilken fantastisk loppis !!! Sååå mycket fint att man blev lite snurrig av alla intryck.Där fanns mycket som gärna hade fått följa med hem.Tillslut lyckades jag gallra och det blev en kanna,lampa och en ljuvlig (socker)skål. Skålen kommer nog användas till lite av varje. På en gårdsloppis hittade jag den fina kaffekvarnen och glasflaskan.


Sedan tidigare loppisturer i sommar har jag två andra fina glasflaskor som nu får stå i ett annat fynd som numera är målat :)


Gokväll 

Då är vi åter igen framme vid söndagskvällen.Helgen har varit mycket trevlig och gett massor av olika fynd,både på loppis och i gamla ladugårdar. Spännande att gå på skattjakt i en gammal ladugård :) Bilder kommer !

Det märks nu tydligt att hösten är på intågande.Ikväll känns det väldigt höstigt med regn,blåst och mörkret som fallit.Nu börjar tända ljus-tiden ! Mysigt att tända alla lampor också.

Nu är ögonlocken tunga och kudden lockar !

Kram Linda