måndag 10 mars 2014

Tulpaner och solig helg



Fredagen bjöd på två tulpanbuketter ! Den lila hade fikabesöket med sig och den vita kom med blombud, vilken överraskning !! Den stora vita fick jag av ett par vänner som en födelsedagspresent i efterskott. Hur ofta får man blombud liksom :) 

Hallåj måndag !

Så har helgen passerat,igen. En mycket bra helg har det varit med solsken och god mat, inte helt fel enligt mig. Lördagen började vi med grillning i skogen,sol och varm choklad. Helt underbart med vårkänsla i luften. På kvällen blev jag utbjuden på middag av hjärtat. En födelsedagsmiddag i efterskott på tu man hand. Riktigt mysigt ! Vi hade även sån tur att vi fick hela restaurangen för oss själva första delen av kvällen. Mätt och belåten tog vi en promenad hemåt där vi landade i soffan framför melodifestivalen.

Även söndagen bjöd på sol fast med kraftig blåst. Vi tog en promenad ner på stan för en lunch och uträtta några ärenden.Även en kaffe hos mams hann vi med innan vi nöjde oss med att titta på ett par filmer och middagslagning innan det blev kväll igen.

Nu är det dags att ta tag i den nya veckan !

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar